Nuestra página utiliza cookies propias y de terceros. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Leer mas....

COARVAL és la Cooperativa de Segon Grau de Subministraments i Servicis de les Cooperatives Agrícoles de la Comunitat Valenciana.

Subministra als seus socis fertilitzants, fitosanitaris, material de reg, combustibles i productes diversos com ara ferreteria, roba i calçat de treball, lubrificants, etc.

Entre els servicis que facilita a través del seu Grup destaquen els de: assessorament agronòmic i de màrqueting, tècnic de seguretat, projectes de reg, instal·lació de gasolineres, telefonia mòbil i, en general, aquells que necessiten les cooperatives i els seus socis.Agrupa més de 150 cooperatives de les províncies de València i Alacant i posseïx una extensa xarxa (CADENA COARVAL) d’establiments en franquícia de venda de subministraments agrícoles i productes cooperatius i assessora i dóna servici als agricultors, per mitjà dels tècnics de les pròpies cooperatives de primer grau i a través del seu propi equip tècnic.

COARVAL oferix productes i servicis als agricultors al mateix lloc on desenvolupen la seua activitat amb la finalitat que puguen abaratir costos, eliminar intermediaris i disposar d’un servici tècnic d’assessorament per a millorar la seua qualitat de vida.

Des de la seua fundació en 1981, oferix la seua ajuda al sector perquè l’agricultor puga disposar dels mitjans més moderns, més productius i més respectuosos amb el medi ambient, respectant i participant, al mateix temps, la tradició històrica i la visió econòmica del camp.

COARVAL opera com una central de compres. Les cooperatives efectuen la comanda i esta és servida des de les nostres instal·lacions de Picassent, cosa que facilita poder disposar d’un ampli i eficaç catàleg de productes, alhora que s’abaratixen els costos de les cooperatives associades.

Empreses Grup Coarval


.